VESCI Services

Workrate Chatbot

 

Introductie

Voor mijn bachelor scriptie heb ik tien casussen verwerkt in een chatbot. Het doel is om het studeren voor het praktijkexamen wat aantrekkelijker te maken. In plaats van alleen tekst te moeten leren, is het nu mogelijk interactief te leren door middel van een chatbot.

Het is mogelijk dat je op het praktijkexamen één of meerdere van deze casussen krijgt. Het is ook mogelijk dat je er géén krijgt. Desondanks is de methodiek in vrijwel alle cases hetzelfde en wanneer je dit eenmaal door hebt, kom je niet tijdens het praktijkexamen niet voor verrassingen te staan.

Het is de bedoeling dat je gedurende één week dagelijks ongeveer 30 minuten oefent met de casussen, zodat ze goed ingebakken zitten. Mocht je problemen hebben met bijvoorbeeld je microfoon, dan is het ook mogelijk om het antwoord in tekst te typen.

Als je niet weet hoe te antwoorden is het mogelijk om het woord 'help' te typen. De chatbot zal je dan een hint geven om bij de volgende stap te komen (deze tekst wordt blauw weergegeven). Aan het einde van elke case krijg je alle juiste stappen te zien. Controleer dus goed of je alle stappen hebt doorlopen/benoemd.

Onthoudt, als je het praktijkexamen niet haalt kost het je 150 euro plus 40 euro administratiekosten. Zie je inconsistenties? Mail dan even een screenshot naar 2554898@student.vu.nl, en dan pas ik het direct aan!

Heb je een week geoefend met de chatbot? Vul dan alsjeblieft deze enquete in!